ONBO
O N T W I K K E L I N G - B O U W K U N D E
O N B O O N T W I K K E L I N G  -  B O U W K U N D E   Koningsboulevard 148   6852 PL   HUISSEN   T 026-3257640    E  info@onbo.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 © 2022 - ONBO


PRIVACYVERKLARING
.Persoonsgegevens die worden verwerkt.
ONBO kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van ONBO, en/of omdat u deze zelf verstrekt bij het contact opnemen met ONBO. ONBO kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
· Uw voor- en achternaam · Uw adresgegevens · Uw telefoonnummer · Uw e-mailadres · Uw IP-adres.

Waarom ONBO gegevens nodig heeft.
ONBO verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch en/of schriftelijk (e-mail of post) contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt. Daarnaast kan ONBO uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit het verzorgen van ontwikkelingen en/of bouwkundige dienstverlening.

Hoe lang ONBO gegevens bewaart.
ONBO bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen.
ONBO verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Websitebezoek.
Op de website van ONBO worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. ONBO gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics.
ONBO maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van ONBO bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ONBO te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. ONBO heeft hier geen invloed op. ONBO heeft Google geen toestemming gegeven om via ONBO verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen.
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@onbo.nl. ONBO zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen.
ONBO neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van ONBO maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door ONBO verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ONBO op via info@onbo.nl.

www.onbo.nl is een website van ONBO. ONBO is als volgt te bereiken:

O N B O
O N T W I K K E L I N G - B O U W K U N D E
Koningsboulevard 148
6852 PL  HUISSEN
T  026-3257640
M 06-19497588
E  info@onbo.nl

KvK 27145504